dissabte, 19 de setembre del 2009

Cursa per l'horta 2009


La Canterella us convida a la Cursa per l'horta 2009.

Diumenge 20 de setembre, 19h.
Eixida des de l'Escorxador

La tradicional Cursa per l'horta ha estat sempre un encontre, un acte per concienciar petits i grans de l'espai d'horta que afortunadament encara envolta alguns dels nostres pobles. Un espai singular que ha vist com disminuia dràsticament la seua extensió amb el beneplàcit de molts (administracions d'un i altre color polític, constructors i oportunistes molts) amb el diner fàcil per davant i el menyspreu a tot allò que representa i conté l'espai agrícola configurat al voltant de la metròpoli.

Bé, doncs per estimar i reafirmar, ens endinsem en l'horta més propera i realitzem una cursa/passejada segons les capacitats de cadascun i cadascuna, i poder gaudir tots plegats de l'horta que avui en dia tenim a Godella.

Enguany, la Cursa, vol tocar el tema del soterrament de les vies i com està afectant ja especialment a Burjassot, i molt properament a Godella. El dibuix de la samarreta reflecteix aquesta temàtica i ho podreu vore si participeu i veniu a l'acte. Ens serà de bon grat tindre la vostra presència. Benvinguts i benvingudes!