dilluns, 17 de novembre del 2008

Cicle de cinema de Woody Allen

Prenguen nota. Els dimecres, a les 22h, oferirem de la mà del programador Punkme, un cicle de cinema de Woody Allen .

Woody Allen és un director, guionista, escriptor i actor estatunidenc. Ha filmat la major part de les seves pel·lícules a Nova York, la seva ciutat natal. També se'l coneix per ser músic de jazz. Se'l considera com un dels millors directors de cinema de la història.

1. Annie Hall ( 1977) : 19 de Novembre
Sinopsi:
Alvy Singer és un comediant de clubs nocturns que als 40 anys fa un repàs de la seva vida després d'haver trencat amb la seva nòvia, Annie. Conta els seus amors, els seus matrimonis i la seva relació amb ella, a qui coneix després d'un partit de tennis. Alvy és una persona especial, una mica neuròtic, dominat per una sèrie d'obsessions que acaben per destruir cadascuna de les seves relacions.

2. Manhattan (1979) : 26 de Novembre
Sinopsi:
La pel·lícula narra la vida d'Isaac, un escriptor de comèdies de 42 anys, i la seva relació amb les dones. Isaac surt amb Tracy, una jove de 17 anys però s'enamorarà de Mary. La vida d'Isaac es veu també marcada per la presència de Jill, una lesbiana amb qui Isaac va estar casat i que està escrivint un llibre sobre la seva relació.

3. Hannah I Les Seves Germanes (1986) : 3 de Desembre
Sinopsi:
Hannah, filla d'uns comediants, és una actriu famosa i una dona enamorada del seu marit, Elliot. La seva germana Lee és la companya de Frederick, un pintor més gran que ella, amb qui trenca les relacions per viure un idil.li clandestí amb Elliot. Holly, la tercera germana, és una actriu fracassada a qui Hannah fa costat en cada nova temptativa de reciclatge professional. Dos anys més tard, el dia d'Acció de Gràcies, es retroben a casa de Hannah tots els membres d'aquesta família novaiorquesa.
4. Desmuntant Harry (1997) : 10 de Desembre
Sinopsi:
L’antiga universitat a la que estudià Harry va a rendir-li un homenatge eixa mateixa setmana i ell no té amb qui anar. La seva desorganitzada vida li ha impedit mantindre al seu costat a esposes, amants, familiars i amics, però no és fins aquest moment quan l’escrit pren conciència de la seva soledat i intenta trobar algú que accepte acompanyar-lo.

5. Match Point (2005) : 17 de Desembre
(Aquesta pel.lícula podria ser reemplaçada per Vicky Cristina Barcelona)
Sinopsi:
Chris Wilton és un retirat jugador de tennis que es muda a Londres per treballar com a entrenador. Donant classes a gent de bona classe, coneix Tom Hewett, un alumne amb el que forja una bona amistat. Introduint-se a la seva família, en Chris coneixerà la germana d'en Tom, la Chloe, amb la que començarà una relació. Aviat, però, a la vida d'en Chris entrarà la Nola, la preciosa parella del seu amic Tom.

Totes les pel.lícules començaran a les 22 h.